Wednesday, December 8, 2010

Biraz Alisveris! Jersey Gardens Mall, New Jersey

Alisveris yapmak icin gayet uygun fiyatli, aradiginiz her turlu markayi bulabileceginiz bir indirim alisveris merkezi. Cogunlukla unlu markalarin outletlerini bulabilirsiniz. Eger kis aylarinda New York'ta bulunuyorsaniz, bir iceri bir disari yapmaktan daha mantikli cunku kapali bir alisveris merkezi. Illa arabaniz olmasi gerekmiyor, Port Authority Otobus terminalinden (9th ave, 42nd st), direk alisveris merkezine giden New Jersey Transit Bus #111 ve #115 numarali otobusleri alabilrsiniz. Otobus saatleri ve fiyat bilgisi icin njtransit.com adresinden bakabilirsiniz.
Mall'a vardiginizda birinci katta bulunan information desk'ten katalog almanizi siddetle tavsiye ediyorum. En son gittigimde $5'a satiliyordu. Icinde parasini fazlasiyla cikaran indirim kuponlari bulunmakta. Her magazanin olmasa bile bir cok unlu markanin kuponlari var.
Mall icin link: http://www.jerseygardens.com/index.cfm
Mall'da cok fazla dukkan var ama benim fikrimce en cok sevecekleriniz
Armani Exchange Outlet
Abercrombie Outlet (ucuzluguna oldukca sasiracaksiniz)
Adidas
Banana Republic Factory Store
BCBG Max Azria
Benetton
Calvin Klein
Converse
Gap Outlet (Oldukca ucuz)
Guess Factory Store
Levi's Outlet
Nautica Factory Store
Nike outlet
Nine West (Genellikle bir cizme alana ikinci cizme %50 indirimli gibi firsatlar oluyor)
Timberland Factory Store
Tommy Hilfiger Company Store
US Polo
Victoria's Secret (inanilmaz ucuz ve her zaman cok kalabalik)
Bunlar seveceginizi dusundugum bir kac magaza ismi. Butun magazalarin listeleri burada: http://www.jerseygardens.com/go/dirlisting.cfm?fl=all
Zaten istesenizde vaktiniz her magazaya tek tek girip cikmaya yetmez. Tavsiyem sabah ilk otobusu yakalayin ve girer girmez kapinin onunde bulabileceginiz haritalardan alip kendinize bir rota cizin.
Rahat ayakkabi giymeyi unutmayin!
Iyi alisverisler.

No comments:

Post a Comment