Thursday, January 13, 2011

New York Restaurant Week nedir?

Ilki 2011 senesinin Ocak 24-Subat 6 arasinda gerceklesecek olan hafta senede iki kere gerceklesmektedir. Oglen yemegi $24.07, aksam yemegi $35’a sabitlenmistir. Genelde limitinizin uzerinde olan restaurantlara, bu belirli haftada giderseniz uc degisik yemegi sabit fiyatla yemeniz mumkun. Bir cok iyi restaurantin katildigi bu haftayi iyi degerlendirmek istiyorsaniz size bir kac tavsiyem olacak.
Erken rezervasyon cok onemli. Genellikle onceden doluyor butun restaurantlar.
Secici olmaya ozen gosterin. Sure kisitli ve gidilecek cok yer var. Kendiniz ne tip bir mutfak tatmak istiyorsunuz onu listeleyin. Sectiginiz restaurantin web sitesine muhakkak bakin.
Sabitlendirilmis fiyatin icerisinde icecekler ve bahsis dahil degildir. Unutmayin ki New York'ta calisan garsonlar maas almiyorlar, hayatlarini kazandiklari bahsislerle idare ediyorlar. En az %15 birakmaniz gerekmektedir.Bazi restaurantlar, ozellikle turistlerin cok gittigi yerler bahsisi hesaba dahil ederler. Odeme yapmadan once gelen hesabi kontrol edin.
Restaurantlarin ozel menusu vardir ve butun yemekler dahil degildir, sadece o menudeki seceneklerden yararlanabilirsiniz.
Afiyet olsun.

No comments:

Post a Comment