Monday, December 28, 2009

Starbucks ipuclari 2

Starbucks'dan alisveris yaptiginizda hic dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama kasalarin onunde starbucks gift card'lar durur. Bunlardan bir tane kendinize almanizi tavsiye ederim. Cok faydasini goreceksiniz. Eger minimum $5 koyarsaniz kartin icine ve starbucks.com'dan activate ederseniz, 1 ay boyunca internete bedava baglanabiliyorsunuz. 1 ay dolduktan sonra tekrar bir minimum $5 koyup tekrar interneti kullanmaya devam edebilirsiniz.
Ayrica eger alisverisinizi bu karttan yaparsaniz, kahvenizin icine koyulan suruplara (hazelnut, toffenut, raspberry, vanilla, vs...), extra espresso shot'a ve soy milk'e ucret odemiyorsunuz. Benim gibi kahvenizi toffenut veya baska surupla icmeyi sevenlerdenseniz, bu kart sayesinde 4 kez surup parasi odemediginizde 1 kahveniz bedavaya gelmis olacak :)
Bu kartlarin anahtarlik icin olanlari da mevcut.
Afiyet olsun...

Monday, December 14, 2009

Craig’in Listesi (Craigslist.com)

Craig’in Listesi (Craigslist.com)
Craig isimli arkadas gercekten cok faydali bir site hazirlamis. Herkes her turlu ilani verebiliyor. Satilik Ev, Kiralik Ev, Oda arkadasi, satilik araba, motorsiklet, bisiklet, kiyafet… Akliniza ne gelirse burada bulabilir, ya da buradan satabilirsiniz. Oda arkadasi konusunda ne kadar guvencelidir bilemiyorum ama diger konularda oldukca faydali bir site. Mesela 2. El bir esya ariyorsaniz hemen www.craigslist.com adresine girin ve search kutucuguna aradiginiz nesneyi yazin. Bazen bir bazen yuzlerce bulabilirsiniz. Evcil hayvan mi ariyorsunuz, hemen bu siteye girin. Bilgisayarinizi mi satmak istiyorsunuz, hemen bu siteye girin. Hic bir ucret odemiyorsunuz, ne sattiginiz urunden komisyon, ne abone olma ucreti, hic bir odeme yok.
Iyi sanslar 

Wednesday, December 2, 2009

Rockefeller Center Yilbasi Agaci Isiklandirma Toreni

Bu sene Aralik 2, Carsamba gunu yakilacak olan bu meshur agaci gormek istiyorsaniz, biraz erken gitmenizi tavsiye ederim. NBC'nin duzenlemis oldugu torende bu sene Jane Krakowski ve Chuck's Zachary Levi sunacak ve Michael Buble, Aretha Franklin, Alicia Keys, Barry Manilow, The Roots, Shakira ve The Radio City Rockettes konuk sanatci olarak davetli olacaklar. Agac Ocak 7'ye kadar kalacak.
Nasil gidilir: Rockefeller Center 48-51. St'ler arasinda. Trenle gitmek isterseniz
  • B,D,F,V trenlerini alip Rockefeller Center/47-50th Street istasyonunda

  • N,R,W trenlerini alip 49th Street ve Seventh Avenue istasyonunda

  • E trenini alip Fifth Avenue ve 53rd Street istasyonunda inmeniz gerekmektedir.